Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1200 g Wasser
- 35 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 ½ TL Salz
- 400 g Spaghetti, in der Mitte zerbrochen
- 120 g Parmesan, in Stücken
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Porree, in Stücken
- 90 g Zucchini, in Stücken
- 1 rote Paprika (ca. 130 g), in Stücken
- 150 g Champignons, große halbiert
- 3 Tomaten, halbiert
-
400
g Saure Sahne
or 400 g Schmand - 2 Eier
- 1 Prise Pfeffer
- 3 TL Kräuter der Provence
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3409 kJ / 815 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 80 g
- Fat
- 40 g
- Fibre
- 8.7 g
Alternative recipes
Nudel-Gemüse-Auflauf
1h
Kartoffelauflauf
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Tortellini-Auflauf
1h 40min
Tortellini in Brokkoli-Sahne-Sauce
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Kaisergemüse-Auflauf
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Makkaroni-Auflauf
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Gemüse-Reis-Auflauf
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Nudelauflauf
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Kartoffelauflauf Leipziger Allerlei
1 Std. 20 Min
Nudelauflauf mit Spinat
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Brokkoli-Spätzle-Auflauf mit Käse-Schinken-Sauce
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Nudel-Brokkoli-Auflauf mit Tomatensalat
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