Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Nudeln (z.B. Farfalle oder Penne)
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 150 g Emmentaler, in Stücken
- 800 g Spinatblätter, frisch, grob geschnitten
- 20 g Olivenöl
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 120 g Schinkenspeckwürfel
- 3 Eier
- 200 g Sahne
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3225 kJ / 770 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 43 g
Alternative recipes
Kartoffelauflauf
1h 15min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1h 20min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
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Penne überbacken mit Mandelbröseln
1h 45min
Tortellini-Auflauf
1 Std. 40 Min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1h
Tortellini in Brokkoli-Sahne-Sauce
35 Min
Brokkoli-Spätzle-Auflauf mit Käse-Schinken-Sauce
1h 10min
Nudelauflauf
45min
Nudel-Brokkoli-Auflauf mit Tomatensalat
1h
Gemüse-Reis-Auflauf
1h 20min
Makkaroni-Auflauf
1h