Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Safrancreme
- 200 g Crème fraîche
- 2 Dosen Safran, gemahlen (à 0,1 g), z.B. von Ostmann
- ¼ TL Salz
Spinatrisotto
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 400 g Risottoreis
- 200 g Blattspinat, frisch
- 850 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2350 kJ / 561 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 83 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 3.3 g
Alternative recipes
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 min
Risotto
30 min
Kürbisrisotto
55 Min
Risotto mit Spargel und Mangold
45 min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35 min
Fenchel-Risotto
35 min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 min
Risotto mit Basilikum
40 Min
Erbsen-Risotto
50 Min
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min