![Zuppa inglese in verrina Zuppa inglese in verrina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/156547_453-15-2569-2569.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di zucchero
- 1 pezzo di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 40 g di farina tipo 00
- 450 g di latte
- 50 g di limoncello
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 25 g di cacao amaro in polvere
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 8 savoiardi
- 100 g di Alkermes
- 4 cucchiai di confettura di amarene
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2234 kJ / 534 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Carbohydrates
- 80.7 g
- Fat
- 11.6 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Crostini con fegatini di pollo
40min
Torta di riso carrarina
3h 10 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Crostata ricotta e confettura di visciole
1 Std. 50 Min
Schiaccia campigliese
55 Min
Castagnole ripiene
14h
Zuppa inglese al forno
3ωρ. 25 λεπτ.
Fiordilatte bolognese
9h 30 min
Coppe di mascarpone al croccante
3 Std. 15 Min
Pan co' Santi
7 Std.
Zuppa inglese
6h
Passatelli
45min