Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di cipolle rosse di Tropea
- 800 g di zucchero
- 4 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 1 stecca di cannella (in 2 pezzi)
- 6 chiodi di garofano
- 100 g di uva sultanina
- 100 g di vino bianco secco
- 200 g di aceto di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Carbohydrates
- 16.6 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Confettura di cipolle di Tropea
55min
Dado di carne
45 min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Confettura di fichi
1 godz.
Composta di pomodori e capperi
1 godz.
Confettura di cachi
55min
Confettura di pesche ed amaretti
1h 30min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30min
Confettura di mele cotogne
1h 10min
Confettura estiva
55min
Confettura di fichi e mandorle
1h 35 min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10min