![Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CBFDA4FE-499D-4040-9B95-504D375D6518/Derivates/04E90174-9060-4EB4-87EB-2C8CEB0F81A7.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de chou-fleur, détaillé en bouquets
- 50 g de blanc de poireau
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe rase d'huile parfumée à la truffe
- 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1037 kJ / 248 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 22 g
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