Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 20 g de beurre demi-sel
- 800 g de chou-fleur, détaillé en bouquets
- 1 cube de bouillon de légumes
- 700 g d'eau
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de lait
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 396 kJ / 95 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 4.2 g
- Fat
- 6.8 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Crème de brocoli aux noisettes
1u.
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Crème de chou-fleur
40min
Crème de champignons
20 Min
Soupe de céleri-rave et haddock
45min
Crème de petits pois
40min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35 Min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Velouté de céleri au stilton
35 Min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Velouté d'endive
35 Min