Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 œufs
- le jus d'1/2 citron jaune non traité (optional)
- 1 c. à soupe de kirsch (optional)
- 125 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 125 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 401 kJ / 95 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Kougelhopf
2h 55 min
Bredele à la noisette
1h
Bredele à la cannelle
1h
Petites lunes à la vanille
40min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1h 30min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10 min
Streusel
2h
Spritzbredele
25 min
Manneles
1h 30min
Schwowebraedele
1h 10 min
Vanille Kipferl
35 min