Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Milch
- 80 g Schweineschmalz, in kleinen Stücken
-
½
Würfel Hefe (20 g)
or 1 Pck. Trockenhefe - 200 g Wasser
- 500 g Mehl
- 1 ½ TL Salz
- 2 EL Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 - 2 EL natives Olivenöl zum Beträufeln
- 1 EL grobes Salz zum Bestreuen (optional)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1077 kJ / 258 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 1.6 g
Alternative recipes
Empanadas "Mexican"
1h 50min
Hähnchen-Empanadas
2h
Nürnberger Fladen vom Grill
2 godz. 10 min
Vanillering
4 godz.
Gefüllte Partybrötchen
1 Std. 40 Min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 Min
Erdäpfelfladenbrote
12 Std.
Scharfe Nachos
45 Min
Empanadas mit Huhn
1 Std. 45 Min
Tortano mit Schinken und Taleggio
2h 15min
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2h 15min
Teigtaschen alla Romana
1h 15 min