Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Milch
- 80 g Schweineschmalz, in kleinen Stücken
-
½
Würfel Hefe (20 g)
or 1 Pck. Trockenhefe - 200 g Wasser
- 500 g Mehl
- 1 ½ TL Salz
- 2 EL Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 - 2 EL natives Olivenöl zum Beträufeln
- 1 EL grobes Salz zum Bestreuen (optional)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1077 kJ / 258 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 1.6 g
Alternative recipes
Baguette
3h 45 min
Kräuterfaltenbrot
1 Std. 20 Min
Ciabattabrötchen
1 Std. 50 Min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Scharfe Nachos
45min
Dille und Feta Fladenbrot
1 Std. 20 Min
Gefülltes Fladenbrot
1h 40min
Sesamringe
1 Std. 20 Min
Franzbrötchen
2h 20min
Bagels
2 Std.
Ciabattabrötchen
1h 40min
Brötchen auf die Schnelle
30min