Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 200 g di nocciole spellate
- 130 g di zucchero
- 50 g di latte
- 3 uova
- 1 cucchiaino colmo di lievito in polvere per dolci (½ bustina)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2952 kJ / 708 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 56 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Bonèt
2 Std.
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30 min
Mini bonet
2 Std.
Torta di segale con mele e nocciole
1h
Torta di nocciole
50 min
Quadrotti cioccolato e pere
1h
Torta di fichi e nocciole
45 min
Torta morbida con frutta secca e cioccolato
1sa 15 dk
Torta alle mandorle, mirtilli e limone (senza lattosio)
1h
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1h
Torta di nocciole del Piemonte
1sa 15 dk
Torta di carote con farina di riso
1h