Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 150 g di cipolline borettane
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 150 g cimette di cavolfiore
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 8 grani di pepe nero
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Dado di carne
45 min
Ciliegie sotto spirito
1440 Std. 35 Min
Composta di pomodori e capperi
1h
Conserva di datterini e verdure
7 godz.
Pomodorini al naturale
1h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Conserva di pomodoro classica
7h 20min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Sugoli di uva
1h
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h