Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 200 g di vino bianco
- 30 g di zucchero di canna
- 6 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaio di sale
- 500 g di cipolline rotonde piccole
- 6 grani di pepe nero
- 400 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 16246 kJ / 3883 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fat
- 400 g
In Collections
Alternative recipes
Pesche sciroppate
721h 20 min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Composta di pomodori e capperi
1h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20 min
Castagne sciroppate
721 Std. 10 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Pomodorini al naturale
1h
Giardiniera sott'aceto
721 Std. 25 Min
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Verdure miste in agrodolce
25 godz. 40 min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Carciofini sott'olio
721h 20 min