Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 200 g di vino bianco
- 30 g di zucchero di canna
- 6 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaio di sale
- 500 g di cipolline rotonde piccole
- 6 grani di pepe nero
- 400 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 16246 kJ / 3883 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fat
- 400 g
In Collections
Alternative recipes
Composta di cipolle rosse
2h
Antipasto piemontese
25min
Peperoni alla pugliese
721u. 10min
Verdure miste in agrodolce
25 godz. 40 min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721óra 40p
Pomodori secchi sott'olio
721u.
Peperoncini farciti sott'olio
721u. 20min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Castagne sciroppate
721u. 10min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Zucchine sott'olio
723u. 15min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min