Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- ½ cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
Burro alle erbe
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di cipolla a metà
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 10 g di basilico fresco, le foglioline lavate
- 120 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- burro q.b
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Grissini stirati
2h
Pane al latte
2 godz. 20 min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Treccine al finocchio
3 godz.
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30 min
Buchteln
4h
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Fudge al limone e confetti all'anice
2 godz. 10 min
Panini alla zucca
4h
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min