Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- ½ cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
Burro alle erbe
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di cipolla a metà
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 10 g di basilico fresco, le foglioline lavate
- 120 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- burro q.b
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Torta di rose salata
4 Std. 15 Min
"Birra" allo zenzero
10 min
Pane al latte
2h 20min
Torta di rose
2h
Miscela di farina con pomodorini secchi e aromi
10 min
Pane svedese
2h
Pane scugnizzo
2h
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Pai Bao (pane asiatico)
5 Std. 30 Min
Torta di rose al gianduia
4 godz. 10 min
Treccia alla cannella
3h 10min
Filoncini alla cipolla
3h 50min