Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 200 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchero
- 1 cucchiaio di sale
- 2 foglie di alloro secche
- 400 g di peperoni (500 g circa peso lordo) a listerelle
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 11451 kJ / 2737 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 240 g
- Fat
- 201 g
In Collections
Alternative recipes
Peperoni in agrodolce
30 min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35 min
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Zucchine piccanti
55 min
Funghetti sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Peperoni marinati
55 min
Insaporitore per pizza
30 min
Carciofini sott'olio
721h 30min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min