Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di acqua
- 500 g di patate pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 13.3 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Patate duchessa
1h
Cake pops
4h 25 min
Cestini di frolla con composta di pere
2 godz. 20 min
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40min
Madeleine
55min
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8 Std.
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1h 30min
Crocchette di tonno
10h
Mug cake al cioccolato bianco
20 min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 Std.
Tortini di broccoli e pancetta
50min
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10 min