Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 180 g d'œufs (3 œufs moyens env.)
- 180 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- 180 g de farine de blé
- 5 g de rhum
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1309 kJ / 313.5 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Carbohydrates
- 30.9 g
- Fat
- 18.7 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
-
Basiques - Gâteaux et biscuits 11 Recipes, France
-
Best of avec le Sensor 27 Recipes, France
-
Cakes salés et sucrés avec le Sensor 31 Recipes, France
-
Choix des portions - Best of 100 Recipes, France
-
Grands classiques avec le Sensor 23 Recipes, France
-
Grands classiques - version sucrée 10 Recipes, France
Alternative recipes
Sablés bretons
50min
Gaufres de Liège
1u. 30min
Nuage au chocolat
45min
Quatre-quarts au citron très doux
1u.
Madeleines
30min
Flan pâtissier au chocolat au lait
1h 40min
Cake à la noix de coco
55 Min
Gâteau marbré
2u.
Gâteau au yaourt
40min
Brownie
45min
Gâteau Émilie
45min
Quatre-quarts aux pépites de chocolat
55 Min