Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
or 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1398 kJ / 327 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Sorbet aux fruits (Découverte)
10 Min
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min
Pain complet
5h
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1 Std. 25 Min
Baguette express
2 Std. 35 Min
Petits pains vapeur
2h 10min
Pain Cocotte
3u.
Pain complet rapide
1h 20min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 Min