Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Butter zum Einfetten
- 100 g Zartbitterschokolade (70 % Kakaoanteil), in Stücken
- 50 g Vollmilchschokolade, in Stücken
- 2 Eier (Größe M)
- 2 Eidotter
- 65 g Feinkristallzucker
- 30 g Dinkelmehl, glatt
- 4 Kugeln Vanilleeis, siehe Tipp
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2465 kJ / 589 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 46 g
- Fat
- 41 g
- Fibre
- 3.4 g
Alternative recipes
Oster-Cake-Pops
4 godz. 40 min
Brownies
1h
Cake Pops
3h 30min
Cheesecake mit Himbeeren vom Grill
5h 20min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40 min
Kekse mit Schokoladencreme
1h 40min
Naked Cake mit Himbeeren und Ganache
10h 15min
Schokogugel mit Schokosauce
1h 15min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5h 15min
Warmes Schokoküchlein mit Ananas
50 min
Fruchtige Zitronentarte mit Baisertupfen
4 godz. 40 min
Orangen-Schokomousse
8u. 15min