Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 750 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 500 g Malzbier
- 70 g Tomatenmark
- 100 g Ajvar
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1181 kJ / 282 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Krustenbraten mit Malzsauce
2 godz. 40 min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Salzschneidebohnen
45min
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1h 15min
Kasseler Gulasch
40min
Szegediner Hackbraten
1h 20min
Malzbier-Bolognese
2h
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1h 20min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1h 10min
Schweinefilet in Metaxasauce
1h 30min
Smoked Gulasch mit Bacon
4h