Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 750 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 500 g Malzbier
- 70 g Tomatenmark
- 100 g Ajvar
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1181 kJ / 282 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1h 10min
Malzbier-Bolognese
2 Std.
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 Min
Murmel-Eintopf
40 dk
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.
Krustenbraten mit Malzsauce
2sa 40 dk
Schweinefilet in Metaxasauce
1h 30min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Schweinefilet-Brokkoli-Auflauf
1sa 15 dk
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1sa 20 dk
Schinken-Hack-Röllchen mit Möhrenreis
1sa
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 dk