Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile de tournesol
- 4 cuisses de poulet
- 300 g d'eau
- 3 tomates, coupées en quatre
- 60 g de concentré de tomate
- ½ piment frais, épépiné
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de fond de veau
- 1 bouquet garni
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 100 g de beurre de cacahuète
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2566 kJ / 614 kcal
- Protein
- 48.8 g
- Carbohydrates
- 18.5 g
- Fat
- 38.8 g
- Fibre
- 5.8 g
In Collections
Alternative recipes
Porc vindaloo
2h 30min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20min
Poulet et riz aux sept-épices
35 min
Biryani de dinde
8h 50min
Poulet à la pékinoise
45 min
Poulet tikka masala
35 min
Poulet tandoori
45 min
Chicken korma
50 min
Poulet katsu au riz et curry
1h 45min
Curry de poulet express
30 min
Poulet yassa
12h
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 min