Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pesto rosso
- 1 Glas getrocknete Tomaten, in Öl (280 g)
- 100 g Olivenöl
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
Pesto verde
- 70 g Pinienkerne
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 150 g Olivenöl
- 2 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
Zum Anrichten
- 4 Kugeln Büffel-Mozzarella (à 125 g)
- 16 Cherry-Tomaten
- Crema di Balsamico
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1495 kJ / 357 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pikante Gewürzäpfel
40 Min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Mozzarella-Pesto-Spieße
2 Std. 15 Min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40 Min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40 Min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 Min
Crostini mit Tomate
25min
Griechischer Bauernsalat
20 Min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 Min