Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Pinienkerne
- 8 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 250 g Büffel-Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 6 EL Olivenöl
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft, in Streifen
- 2 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Bauernbrot, hell (1 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2185 kJ / 522 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 Min
Eier-Canapés
5 min
Feta-Grill-Pfännchen
25 Min
Crostini mit Käse
20 Min
Lachs-Wraps
10 Min
Tomaten-Brot-Salat
35 Min
Weiße Pizza mit Rucola
1 godz. 35 min
Bruschetta mit Olivencreme
5 min
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
30 Min
Überbackenes Brot
20 Min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 Min
Crostini mit Tomate
25 Min