Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Knollensellerie, in Stücken
- 2 Möhren (150 g), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Porree, in dünnen Ringen (0,5 cm)
- 100 g Olivenöl
- 15 g Anislikör (z.B. Pernod)
- 100 g Noilly Prat
- 200 g Weißwein
- 200 g Geflügelbrühe
- ½ TL Salz
- 1 - 2 Dosen Safranfäden (à 0,1 g)
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert und gut abgetropft
- 4 Stängel Dill
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 4.4 g
In Collections
Alternative recipes
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1 Std.
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Lammeintopf mit Paprika
50 Min
Wilder Hackbraten
2h
Edelfischragout
35 Min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 Min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Fischsuppe
1 godz. 40 min
Bouillabaisse
1 Std.
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Muscheln in Weißweinsud
35 Min
Muscheln mit Tomatensauce
40 Min