Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Sansibar Currysauce (auf Vorrat)
- 150 g Gewürzgurken, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter
- 40 g Zucker
- 4 geh. EL Curry (40 g), z.B. Sansibar Currypulver
- 1000 g passierte Tomaten, konserviert
- 500 g Ketchup, z.B. von Heinz
- 70 g Tomatenmark
- 2 TL Salz (10 g)
- 2 TL Sambal Oelek (20 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 20 g Obstessig
Bratwurst
- 6 Bratwürste (Kalbsbratwürste), ohne Darm
- Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Schraubglas
- Calories
- 1684 kJ / 402 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 6.4 g
In Collections
Alternative recipes
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 min
Kräuterbutter
10 min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 min
Sauce Ungarischer Art
30 min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1 Std. 10 Min
Rote Mojo Sauce
10 min
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40 min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2h
Gyros-Frikadellen mit Zaziki
30 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Frikadellen
25min
Aioli, klassisch
10 min