Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 8 uova (circa 53-63 g l'una)
- 250 g di zucchero semolato
- 250 g di farina bianca istantanea
- 2 pizzichi di sale
Farcitura panna, fragole e lamponi
- 600 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di fragole fresche
- 10 g di zucchero semolato
- 120 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo, per decorare
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1807.8 kJ / 432.1 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Carbohydrates
- 42.6 g
- Fat
- 25.9 g
- Saturated Fat
- 14.9 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodium
- 100.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Cake pops
4h 25min
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1h 20 min
Torta Bimby® ai mirtilli
1sa 15 dk
Torta crema e cioccolato
1h 35 min
Torta Bimby® al cocco e more
1sa 15 dk
Polpettine gufetti ai formaggi e pretzel
15 min
Tortine al cioccolato
1h 25 min
Cake Pops pasquali
2 Std.
Cupcake con panna montata
55 min
Muffin ananas e cioccolato bianco
55 min
Torta tripla al cioccolato
3h 55min
Muffin cioccolato e carote
1h