Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- 50 g di burro a pezzi, + q.b.
- 50 g di burro a pezzi
- 8 uova (circa 53-63 g l'una)
- 250 g di zucchero semolato
- 250 g di farina bianca istantanea
- 2 pizzichi di sale
Farcitura panna, fragole e lamponi
- 600 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di fragole fresche
- 10 g di zucchero semolato
- 120 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo, per decorare
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4h 15 min
Rotolo decorato
1 godz. 5 min
Naked cake al cioccolato
4 Std.
Pan di Spagna
1j
Cupcake ragnatela
1j 30 menit
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Cupcake di Pasqua
1j
Torta di crêpes tiramisù
6h 30 min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1j
Torta Bimby® al cioccolato e fragole
50 menit
Crêpes al cioccolato (senza glutine)
35 Min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h