Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g Olivenöl
- 15 g Mehl
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Möhren, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 2 EL Dijon-Senf
- 1 EL Thymianblättchen, frisch, und etwas mehr zum Garnieren
- 500 g Kartoffel, festkochend, mit Schale, in Würfeln (3 cm)
- 150 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 800 g Hähnchenbrustfilets, in Würfeln (4 cm)
- 100 g Sahne
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1419 kJ / 340 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 2.7 g
Alternative recipes
Puten-Gemüse-Eintopf
45 Min
Hähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50min
Königsberger Eintopf
45 Min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 dk
Hühnertopf à la Frikassee
1sa 15 dk
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 dk
Krautfleisch
1sa 40 dk
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1sa
Zucchini-Hackfleisch-Eintopf
55min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min
Hähnchen-Eintopf mit Süßkartoffeln und Kidneybohnen
45 Min
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50min