Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 600 g Paprika, gemischt, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Saure Sahne
- 200 g Sahne
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 300 g Rinderrouladen, in Streifen (ca. 1 x 3 cm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1944 kJ / 464 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 32 g
- Fibre
- 6.1 g
Alternative recipes
Chili con carne
40 Min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35min
Filet-Sauerkraut-Topf
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Gulaschsuppe
1h 15min
Ingwerhühnchen mit Bohnen
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Tomaten-Basilikum-Eintopf mit Hähnchen
35min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40 Min
Putencurry mit Blumenkohl-Couscous
40 Min
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
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Mexikanischer Feuertopf
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Rindfleischeintopf
1h 40min