![Hackfleischsauce mit Spinat Hackfleischsauce mit Spinat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/705D2C0B-6118-4948-80FF-B3BA7E2AC153/Derivates/9AF7789A-E8FF-432F-B158-165D6E82D646.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Schalotte
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 400 g Rinderhackfleisch
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Zucker
- 30 g italienische Kräuter, TK
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1411 kJ / 338 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 3.5 g
Alternative recipes
Hähnchen-Zucchini-Pasta
30 min
Curryhuhn mit Champignons
30 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1sa 25 dk
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35 min
Pasta mit Hähnchen, Pilzen und grünen Bohnen
40 min
Sauce Bolognese
35 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Hühnersuppe (gebunden)
35 min
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50 min
Paprika-Hack-Sauce
25 Min
Putengeschnetzeltes zu Reis
40 min
Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan
25 Min