Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Purea di albicocche
- 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
- 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
- 200 g di acqua
- 125 g di zucchero
Panna montata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
- 40 g di zucchero a velo
- fettine di albicocche mature per guarnire
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 54.3 g
- Fat
- 25.8 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Crema al mandarino
20 min
Tiramisù di ricotta
6h 30 min
Budino al caffè
4h 15min
Spiedini di frutta con salsa mou
25 Min
Panna cotta alle mandorle
6h 30 min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30 min
Budino al cioccolato bianco
2h 20 min
Mousse ai frutti rossi
4 Std.
Crema di pere e cioccolato
55 min
Spiedini di frittata alle erbe
1h
Budino alla menta
2 godz. 45 min
Mousse alla fragola
2 godz. 10 min