Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Purea di albicocche
- 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
- 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
- 200 g di acqua
- 125 g di zucchero
Panna montata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
- 40 g di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 54.3 g
- Fat
- 25.8 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Frullato "Sogno d'estate"
15 min
Crostini di pane bianco con mousse al prosciutto crudo
5 Std. 10 Min
Frappè di fragole
5 min.
Mattonella di strüdel
20h
Crema di pere e cioccolato
55min
Frappé all'albicocca
15 min
Frappè fragole e frutti di bosco
10 min
Caffè shakerato
10 min
Mousse allo yogurt
2 Std. 40 Min
Mousse fragole e limone
8sa 15 dk
Mousse alla fragola
2hod. 10min
Frappè fragole e banana
10 min