Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les blancs en neige
- 30 g de sucre en poudre
- 6 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
La crème anglaise
- 6 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 15 g de sucre vanillé maison
- 450 g de lait demi-écrémé
Le montage
- 30 g de caramel liquide
-
25
g de pistaches, décortiquées et non salées, concassées ou effilées,
or 25 g de copeaux de chocolat
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1008 kJ / 240 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Iles flottantes
1h
Foie gras de canard
72 godz.
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min
Crème anglaise
10 Min
Flan pâtissier à la vanille
13h 15min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Gougères
45 Min
Mousse au chocolat magique
15 Min
Meringue classique
3h 25min
Flan pâtissier
4 godz. 25 min