Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 400 g Mehl Type 550
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Kurkuma, gemahlen (optional)
- 220 g Wasser, lauwarm
- 40 g Öl
Füllung
-
200
g Salsiccia, ohne Pelle, in Stücken
or 200 g Mettwurst, geräuchert, ohne Pelle, in Stücken - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 1 Kugel Mozzarella, (125 g) abgetropft, in Stücken
- 70 g Tomatenmark
- 2 Sardellenfilets, in Salz eingelegt (optional)
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 997 kJ / 238 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pfannkuchenröllchen mit Kräuter-Frischkäse-Creme
2 Std. 30 Min
Pizza Margherita
1 Std. 35 Min
Flammkuchen, klassisch
1h
Pizza Margherita
1h 45 min
Kartoffel-Schinken-Hörnchen
1h
Pfannkuchen am Spieß
1h 15min
Käse-Knusperstangen
1h
Pizzaschnecken
1h 20min
Italienische Windbeutel mit Kräuter-Frischkäse-Füllung
2 Std.
Neapolitanischer Kranz
2h 15min
Mini-Pizzen alla Marinara
2h 10min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1 Std. 35 Min