Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 40 g Butter, in Stücken
- 150 g Kartoffeln, in kleinen Stücken
- 450 g Wasser
- 300 g Mangold, vorwiegend grüne Teile, grob zerkleinert
- 100 g Sahne
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 80 g Räucherforellenfilet, in Stücken
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Mangoldcremesuppe
30min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 godz. 10 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Mangoldcremesuppe mit Hack
35min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45 min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50min
Grünkohlcremesuppe
45 min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Süßkartoffel-Fenchel-Creme-Suppe
35min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30min