Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g Hafer
- 600 g Mangold, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 700 g Wasser
- ½ TL Salz
- ¼ TL Muskat
- 200 g Champignons, in Scheiben (2 mm)
- 100 g Crème fraîche
- 50 g Weißwein
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 491 kJ / 117 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Grüne Salatsuppe
40min
Pastinakenpuffer
40min
Mangoldcremesuppe mit Hack
35min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45 Min
Zucchinisuppe mit Minze
35min
Grünkohlcremesuppe
45 Min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Polenta Lauchsuppe mit Kernöl
20 Min