Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g Hafer
- 600 g Mangold, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 700 g Wasser
- ½ TL Salz
- ¼ TL Muskat
- 200 g Champignons, in Scheiben (2 mm)
- 100 g Crème fraîche
- 50 g Weißwein
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 491 kJ / 117 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Radieschenblättersuppe
40 Min
Lila Kartoffelsuppe
45 min
Chicorée-Cremesüppchen
35 min
Mangoldcremesuppe mit Hack
35 min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 Min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 Min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 Min
Grünkohlcremesuppe
45 min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55 Min