Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Hefeteig
- 300 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 20 g Kürbiskerne
- 3 - 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 120 g Gouda, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in Stücken
- 30 g Wasser
- ½ TL Natron
- 1 - 2 EL schwarzer Sesam
- 2 Mandeln
- 2 Oliven, schwarz, entsteint
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Mumien-Würstchen
1h 20min
Orangenbowle mit eiskaltem Händchen
8h 40 min
Käsegespenster
1h 40min
Herzhafte Gespenster-Plätzchen
1h 10min
Hexenfinger
1 godz. 35 min
Kartoffel-Cheddar-Finger mit Schnittlauchdip
50min
Halloween Mumien und Finger
1h 10min
Grusel-Bowle
20min
Regenwürmer auf Blumenerde
7 Std.
Gespenster-Cake-Pops
4h
Hefe-Igel (süß)
1 godz. 50 min
Knusperhaus
9h 40 min