Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Zwetschken, frisch
- 110 g Zucker
- 40 g Marillenschnaps
- 1 Zitrone, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 Eier
- 1 Msp. Vanille, gemahlen
- 2 Tropfen Bittermandelaroma
- 1 Prise Salz
- 250 g Topfen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Quinoasalat mit Zucchini und Karotte
1 godz. 35 min
Marillen-Himbeer-Zupfkuchen
2 Std. 50 Min
Orangen-Marillen-Kuchen im Glas
1h 5min
Susi-Torte
25 godz. 45 min
Lauwarmer Kürbissalat mit Minzdressing
50 Min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1 godz. 30 min
Süßer Kürbisstrudel mit Datteln
50 Min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 godz. 10 min
5-Elemente Kraftbrei mit Quinoa und Maroni
45 min
Rote-Rüben-Salat mit Granatapfelkernen
25 min