Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Kürbiskernpesto
- 30 g Kürbiskerne
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 50 g Kürbiskernöl
- ½ TL Salz
- 1 TL Zitronensaft
Polentaknöderl und Fertigstellung
- 250 g Milch und 1 EL extra
- 250 g Wasser
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 130 g Polenta
- 2 Eier (Größe M)
- 4 EL Weizenmehl, glatt
- 500 g Frittierfett
- 4 geh. EL Sauerrahm
- 1 Spritzer Zitronensaft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2128 kJ / 508 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 28 g
- Saturated Fat
- 9.2 g
- Fibre
- 3.7 g
In Collections
Alternative recipes
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1 Std. 30 Min
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1 Std.
Couscousknöderl mit Sesam
40 Min
Walnuss-Pilz-Patties
30 Min
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1 Std. 25 Min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 Min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 Std. 25 Min
Kräuterschöberlsuppe
35 Min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1小时 20 分钟
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 Std.
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50 Min