Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 75 g d'eau
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 275 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 4 - 6 olives noires, coupées en petits morceaux
- 2 tranches de blanc de poulet, coupées en deux (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1843 kJ / 437 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Carbohydrates
- 53.3 g
- Fat
- 16.5 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Baguette
3 Std. 45 Min
Pâte à pizza
1 Std.
Baguette express
2h 35min
Pain express
1h 15min
Pretzels
1h 15min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Croissants façon pain au chocolat
3 Std. 35 Min
Pain de seigle
2h 40min
Croissants aux pommes
16 godz. 40 min
Sorbet trois couleurs
8 Std.
Pain au lait à la crème vanillée
40 Min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 Min