Devices & Accessories
Pane per toast
Prep. 10 min
Total 3 h
24 fette
Ingredients
-
30 g di burro + q.b. per imburrare
-
10 g di lievito fresco1 cucchiaino di lievito secco (4 g)
-
240 g di acqua
-
30 g di zucchero di canna integrale
-
500 g di farina bianca
-
1 cucchiaino di sale
Difficulty
easy
Nutrition per 1 fetta
Protein
2 g
Calories
375 kJ /
90 kcal
Fat
2 g
Fibre
0.8 g
Carbohydrates
16 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Delizie da forno
65 Recipes
Switzerland
Switzerland
You might also like...
Pane al latte
2 h 20 min
Pane per toast
3 h
Pane integrale in cassetta
4 h
Hot dogs
35 min
Panini Pita
2 h
Pane a torciglione veloce
40 min
Pane ticinese
1 h 50 min
Pane al pomodoro e basilico
1 h 45 min
Treccia con mirtilli rossi
No ratings
Corona dei Re Magi
2 h 15 min
Cracker di farro
2 h
Treccia bernese
1 h 45 min