Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito fresco
-
15
g di sciroppo di malto d'orzo
or 15 g di miele o di zucchero - 450 g di farina integrale
- 10 g di sale
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Pane integrale al vapore
2 Std.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
No ratings
Pane rustico
2 Std.
Pane di frumento e farro
12h
Pane di segale vallesano
10hod.
Panini integrali per hamburger
No ratings
Pane per toast
3 Std.
Pane ai semi di lino
1h 30min
Pane integrale
No ratings
Pane paesano
3 Std.
Insalata di patate
1h 5min