Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Haferflocken
- 60 g Kokosraspel
- 100 g Weizenkeim
- 60 g Sonnenblumenkerne, enthülst
- 70 g Sesamkörner
- 30 g Kürbiskerne, enthülst
- 200 g gemischte, ganze Nüsse (z. B. Haselnüsse, Pecannüsse, Walnüsse, Cashewkerne, Pistazien, Mandeln, Erdnüsse) (siehe Tipps)
- 70 g Leinsamen
- 250 g Rosinen, alle Sorten
- 180 g Dinkelflocken
- 200 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- 100 g Honig
-
210
g Kokosöl
or 210 g Sonnenblumenöl - 60 g Vollmilch
- 100 g Gerstenmalz (siehe Tipps)
- 1 TL feinkörniges Salz
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 697 kJ / 167 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 9.5 g
Alternative recipes
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
St. Galler Bürli
26u. 30min
Knäckebrot
1h
Granola
1 Std. 40 Min
Müeslibrötli
2h
Beerenriegel
1h
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
Früchte-Nussbrötli
3 godz. 5 min
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1h
Kürbiskern-Salatsauce
10min
Mohnsamen-Knäckebrot Mediterran
1h 15min
Dinkel-Haselnussbrot
2 godz. 50 min