Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 spicchi di aglio
- 10 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
-
400
g di funghi champignon, a metà o in quarti
or 400 g di funghi ostrica, freschi e tagliati - 1 peperoncino, secco (optional)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutrition
- per 400 g
- Calories
- 2387 kJ / 571 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 52.6 g
Alternative recipes
Ragù di carne alla bolognese
1u. 30min
Patate lesse
30min
Cavolfiore gratinato
55 Min
Fagiolini al pomodoro
55 Min
Cavolfiori gratinati
50min
Minestrone
45min
Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
20min
Polpette al sugo
45min
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
40min
Frittata
35 min
Contorno di zucchine
30min