Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto
- 500 g di acqua
- 800 g di peperoni, senza semi e a listarelle (1-1.5 cm)
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 50 - 80 g di olio extravergine di oliva, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 925 kJ / 211 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 13.5 g
- Fat
- 18.1 g
In Collections
Alternative recipes
Patate lesse
30 min
Uova sode
20 min
Cavolfiore gratinato
55 min
Fagiolini al pomodoro
55 min
Frittata di zucchine
40 min
Insalata di cavolo cappuccio (TM6)
15 min
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45 min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Frittata
35min
Funghi all'aglio
20 min
Contorno di zucchine
30 min
Insalata di patate
1 godz. 5 min