Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
L'impasto
- 100 g di zucchero
- 180 g di mandorle pelate
- 50 g di cacao in polvere
- 2 albumi d'uovo
- 100 g di zucchero
La ganache
- 120 g di cioccolato fondente, e pezzi
- 60 g di panna con il 30% di grassi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 521 kJ / 124 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Delizia al cioccolato
40min
Manzo alla Wellington con jus di vino rosso e salsa duxelle di funghi champignon
2 Std. 30 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Biberli dell'Appenzello
Pas d’évaluation
Croissant con ripieno di noci
Pas d’évaluation
Bastoncini alle nocciole
1 Std. 50 Min
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
Pas d’évaluation
Amaretti all'albicocca
40min
Canestrelli
Pas d’évaluation
Mini-amaretti
1 Std. 30 Min
Baguette
1 Std. 45 Min
Mandorle ricoperte di cioccolato al caffè
50min