Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Frosting al formaggio vegano
- 200 g di anacardi, ammollate per 30 minuti in acqua calda
- 100 g di zucchero
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 100 g di crema di cocco (la parte cremosa del latte di cocco)
- 30 g di margarina
Cupcakes vegan
- 250 g di bevanda a base di mandorle
- 40 g di aceto bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di zucchero
- ½ cucchiaino di colorante alimentare, rosso
- 120 g di olio di semi di girasole
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 250 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1642.1 kJ / 392.5 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 43.8 g
- Fat
- 22.8 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 247.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Crema pasticcera (vegan)
15min
Banana pancakes
40min
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Langos
5h 10min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Brownies dolci alle patate americane (vegan)
1 Std.
Mousse al cioccolato vegana
30 Min
Ragù di tempeh
30 Min
Muffin alle carote con glassa (vegan)
30 Min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1 Std. 30 Min
Pizzette alle erbe aromatiche
No ratings
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min