Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Mehl
- 1 TL Salz
- neutrales Öl zum Frittieren
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 822 kJ / 196 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Brownie-Baklava
4h 45min
Mandel-Taschen mit Honig und Sesam
2h
Marokkanische Doughnuts (Sfenj)
2h 45min
Türkisches Fladenbrot
2 Std. 10 Min
Süße Briouats
35 Min
Lammfleischbällchen mit Fladenbrot
1h 35min
Kasutera (Castella, japanischer Honigkuchen)
1 Std. 45 Min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1h 10min
Hühnchen Pastilla
1 Std. 25 Min
Gefüllte marokkanische Brote
2h 45min
Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)
1 Std.
Mini-Donuts
2h 45min