Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 750 g Mehl
- 350 g Wasser
- 150 g Sonnenblumenöl
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 1 ½ TL Zucker
Füllung und Fertigstellung
- 400 g Möhren, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Sonnenblumenöl
- 3 Eier, hart gekocht, gepellt, fein gewürfelt
- 1 EL Petersilie, gehackt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 EL Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 629 kJ / 150 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10 min
Kreppel
1j
St. Petersburg - Joschiki
2h 55 min
Watruschki
1 Std. 40 Min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2j
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2j
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1j 20 menit
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4j 30 menit
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Gefüllte Blinis
55 Min
Tschebureki
1j 20 menit