![Persischer Dill- und Limabohnen-Reis mit Granatapfel Persischer Dill- und Limabohnen-Reis mit Granatapfel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/96f0e862-ae50-4fe0-81da-20a97bc4e7b0/Derivates/57d01e6f-a0c0-474c-a2d4-19602198716c.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g Dill, abgezupft
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 350 g Basmati-Reis
- 400 g grüne Babylimabohnen, TK
- 1 TL Safranfäden
- 30 g Öl
- 200 g Feta, zerbröselt
- 50 g Granatapfelkerne
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1656 kJ / 395 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Tabouleh
15 分钟
Pilaw-Reis
40 分钟
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 Min
Linsen und Reis mit frittierten Zwiebeln (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Libanesisches Fladenbrot
3h 20min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 Min
Kashmiri Reis
30 Min
Biryani-Reis
45 分钟
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1 Std.
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 分钟
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 Min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 分钟