Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 1 - 1 ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1100 g Wasser
-
2 - 3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 2 - 3 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 300 g rote Linsen, getrocknet, gesplittet
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1245 kJ / 297 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 min
Linsen-Tomaten-Suppe
30 min
Rote-Linsen-Suppe
40 min
Borschtsch vegetarisch
1 godz. 10 min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Dänische Erbsensuppe
1h
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1h
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40 min