Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 75 g Butter, in Stücken
- ½ TL Salz
- 50 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 80 g Gouda, in Stücken
- 3 Zwiebeln (ca. 200 g), halbiert
- 10 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 75 g Speckwürfel, mager
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 918 kJ / 219 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Kräuter-Bacon-Schnecken
2h
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40 min
Knusprige Baconschnitten
3h 40min
Snacklettes mit Porree und Landjägern
1h
Käse-Schinken-Stangen
1h
Baconcreme-Happen
1h
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2h 30min
Bubble-up-Pizza
1h 40min
Speckfalten
2 godz. 20 min
Käse-Salami-Twister
1 Std. 50 Min
Quark-Schmarrn aus dem Raclettepfännchen
20 min
Herzhafte Knusperstangen
30 min