Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 250 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 100 g Zucker
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 130 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Ei
Belag und Fertigstellung
- 1750 g Zwetschgen
- 50 g Zucker
- ½ TL Zimt
- 25 g Pistazien, gesalzen, geröstet
- 300 g Kirschnektar
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
- 7 Feigen, reif (à 40 g), gesechstelt
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2h 25min
Aprikosen-Tarte
4h
Zwetschgen-Mais-Kuchen
3h
Saftige Pflaumenmuffins
45 min
Mandel-Exoten-Kuchen
50 Min
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3h
Kirschendatschi mit Weißbier-Sabayon
3h
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2 godz. 30 min
Champagner-Trüffel-Torte
14 Std.
Apfelkuchen mit Guss
1 godz. 20 min
Mohn-Birnen-Kuchen
3h
Englische Stollen
32 Std.