Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 250 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 100 g Zucker
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 130 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Ei
Belag und Fertigstellung
- 1750 g Zwetschgen
- 50 g Zucker
- ½ TL Zimt
- 25 g Pistazien, gesalzen, geröstet
- 300 g Kirschnektar
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
- 7 Feigen, reif (à 40 g), gesechstelt
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Süßer Mürbeteig
1h 50min
Pflaumenstreifen mit Streuseln
2 godz. 10 min
Mürbeteig
5min
Hefegrundteig, süss
1h
Stachelbeer-Streuseltaler
1 Std. 45 Min
Lombardische Aprikosentarte
1h 15 min
Pflaumen-Plunder-Teilchen
2h
Aprikosen-Tarte
4 godz.
Hefe-Gugelhupf
7h
Pizza mit Schwarzwurzel und Serrano-Schinken
1h 30min
Aprikosen-Tartelettes
3 Std.
Fischpastetchen mit Kurkuma-Sauce
1h 30min